Porträttfotografering av Häst i Tranås

Hästar är ståtliga djur och kompanjoner. Något jag älskar när jag fotograferar både djur och barn speciellt, är att se hur otroligt starka och olika personligheter var individ har. Något man självklart även måste kunna visa respekt för och anpassa sig utefter.
När det kommer till just hästar så har jag fotograferat några som farit illa, när jag väl fotograferat dem så har de fått hem där de är älskade och väl omhändertagna men det som hänt har ju tyvärr satt sina spår. Några av dem har varit otroligt rädda för nya människor och då har man fått tagit det lugnt, låtit dem komma fram till mig och absolut inte tvinga något utan det ska ske på deras villkor. Det är däremot så otroligt belönande och rent ut sagt häftigt när dessa djur ( inte alla men några iaf ) vågar sig fram, jag hade en som tom vågade sig ända fram och sniffade på både mig och kameran för att sedan stå och sniffa och fluffa runt i mitt hår medan jag visade ägarna bilderna. Det värmde otroligt mycket i mitt hjärta och själ.

Zimmerman som denna stilige pojken heter var jätte duktig och snäll och man kunde se att han var verkligen älskad. Det var en ganska kylig fotografering men trotts detta så var de både riktigt duktiga och bilderna blev grymt fina.

Porträttfoto Häst, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad Porträttfoto Häst, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad Porträttfoto Häst, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad Porträttfoto Häst, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad Porträttfoto Häst, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad Porträttfoto Häst, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad
Porträttfoto Häst, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad Porträttfoto Häst, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad Porträttfoto Häst, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad  Porträttfoto Häst, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad Porträttfoto Häst, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad

// Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *