Att tänka på

Innan

Känner ni att min bildstil tilltalar er och det är vad ni söker så är första steget att kontakta mig för att boka en tid, eller om ni har några frågor.
Berätta för mig vad det är för typ av fotografering det är ni vill boka, vart ni vill att den ska äga rum (utomhus, hemma hos er eller i studion) eller om jag ska komma med förslag, vilket slutresultat ni söker och om det möjligen är några särskilda önskemål.

Något som är viktigt att inte missa är att bröllopsfotograferingarna har en bokningsavgift ( som dras av från slutsumman ) och ej återbetalas om ni skulle av någon anledning att avboka, detta är för att bekräfta bokningen.
Inför valet av bröllopsfotograf så rekommenderar jag er att läsa denna artikeln på Bröllopstorget.

Fotograferingen

Vi möts upp vid den plats vi kommit överens om ( tex hemma hos er, i min studio eller någon lämplig plats utomhus ), jag tar lite provbilder för att testa ljus och ger er tid att göra er i ordning och vänja er lite med kameran. Ni kommer även allt eftersom fotograferingen fortgår få se lite utav bilderna i kameran.

Tiden för fotograferingen börjar vid den tid tid som ni valt att boka.

Efter

Efter fotograferingen kommer jag att gå igenom alla bilderna vi tagit och välja ut de allra bästa ( dvs de som inte har något fel eller inte är testbilder ), dessa kommer att läggas upp i ett privat galleri på internet som ni får en länk till, i mina bröllopspaket så ingår alla de bästa bilderna redan. Utifrån dessa får ni välja ut de bilder ni känner att ni vill ha, i lugn och ro. Vill ni ha fler än vad som ingår i priset så går det givetvis bra att lägga till fler, priserna för detta finner ni längre ner på prislistorna men kan även skickas via mail om man hellre vill det.
När ni valt ut de bilderna ni vill ha och meddelat mig så tar det bara upp till 2 veckor tills de färdiga bilderna blir levererade, dock under högsäsong ( sommarhalvåret ) så kan leveranstiden bli längre. Dessa levereras som filer i jpg format som ni kommer kunna ladda ner via internet. Skulle det vara så att ni inte är helt nöjda med bilderna så har ni hela 7 dagar efter leveransen att meddela mig om reklamation.

De färdiga högupplösta bilderna ni får är godkända att användas för personligt bruk, såsom utskrifter och publicering på bloggar, facebook eller hemsida etc. Viktigt att komma ihåg vid publicering på nätet, tidningar eller andra visuella medier så måste alltid mitt namn som fotograf synligt stå med samt länka endera till min hemsida ( www.EveFotografi.se ) eller min facebooksida ( @evefotografi ). Som exempel: ”Fotografi Evelina Eklund Hassel – Eve Fotografi ( www.EveFotografi.se )”
 
Jag publicerar aldrig bilder som jag inte har fått godkännande för innan. Dessa får dock inte kopieras. Bilderna blir publicerade och synliga på min hemsida, blogg, instagram och facebook.
 
Bilderna jag levererar får heller inte ändras på något sätt ( detta gäller redigering, göra svartvita, ändra färger, beskära eller liknande ).
bröllopsfotografering, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping