Fotografering Nyfödd i Karlstad

Ungefär en månad efter att jag varit uppe i Karlstad för att fotografera mamma Sofie med sin fina gravidmage så hade jag ännu en fotohelg i Karlstad där en av fotograferingarna bestod av lite nyföddfoton på lille Julian och hans familj när han bara var några dagar gammal.
Han var jätte duktig och sov nästan hela fotograferingen och vi hade bara en olycka när pappa höll honom. Men det hör lite till denna typen av fotografering och blir ju i sig ofta ett ganska så roligt minne.

Det är dock inte ovanligt att föräldrar reagerar på dessa små olyckor med att be om ursäkt eller skämmas, vilket man absolut inte behöver göra. Det är helt naturligt och som fotograf så är du förberedd på att det lär med största sannolikhet inträffa. Tyckte att detta kunde vara något som är värt att nämnas, jag vill ju att när man kommer till mig ska känna sig trygg och avslappnad, oavsett om jag fotograferar en nyfödd eller vuxen.

fotografering av nyfödd, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad fotografering av nyfödd, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad fotografering av nyfödd, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad fotografering av nyfödd, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad fotografering av nyfödd, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad fotografering av nyfödd, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad fotografering av nyfödd, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad fotografering av nyfödd, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad
fotografering av nyfödd, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad fotografering av nyfödd, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad fotografering av nyfödd, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad

Det här är för mig sådana bilder som är roliga att hitta igen sedan när man själv blivit vuxen, man kanske inte minns så mycket från tillfället men att få se kärleken från sin familj är underbart.

// Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *