Bröllop

Bröllop

Jag älskar mitt jobb som bröllopsfotograf. Att få föreviga kärleken mellan två människor som vill dela sina hela liv med varandra, den dolda kommunikationen ni har tillsammans med blickarna ni ger varandra i smyg, leendet som talar om hur mycket ni älskar varandra utan att behöva yttra ett enda ord eller den ömma beröringen när era händer möts. Dessa små ögonblick är för mig lika viktiga att fånga på foto som alla de stora, dom är ju även de en viktig del av livet tillsammans och er stora dag.
Dessutom som bröllopsfotograf så får jag träffa en massa härliga familjer och vänner, se dessa otroligt vackra platser och lokaler som smyckats för att göra er dag ännu vackrare.
Jag kan inte få nog av bröllopsfoto helt enkelt.
Fotograferar bröllop året runt och i hela Sverige, med utgångspunkt i Jönköping i det sagolika Småland.

I alla Bröllopspaketen jag har så ingår det alltid ett konsultationsmöte där vi tillsammans går igenom vad ni önskar er utav fotografering och vad som är viktigt för er att få med. Denna brukar jag oftast kombinera i samband med provfotograferingen som även den alltid ingår i alla mina paket, det är på denna fotograferingen som vi får känna lite mer på varandra och se så att vi passar tillsammans, samt att ni får en möjlighet att se bilder på er i min bildstil och vi får möjligheten att gå igenom lite olika poser för att se vad som känns bra och även för att få testa på den plats vi kommit överens om för att underlätta porträttfotograferingen, first look och liknande på er stora dag. Från denna fotograferingen ingår det även 3 st högupplösta bildfiler, som ni dessutom får i både färg och svartvitt. I mina 2 största paket ( 5 & 8 timmar ) så tillkommer ingen resekostnad utanför Jönköpings län.
Allt detta för att ni ska bli så nöjda som möjligt och inte behöva oroa er eller tänka på det på er stora dag, den dagen ska vara bekymmersfri och full av kärlek och lycka istället.


Berätta gärna lite om er, erat bröllop och vad ni har för tankar och önskemål gällande fotograf.