Nyföddfotograferings workshop i Malmö

De senaste dagarna har jag varit nere i Malmö på en kurs/workshop för nyföddfotografering hos Soutine Photography. Där jag och ett gäng andra härliga fotografer har fått lära oss ännu mer nytt och nyttigt om posering och främst säkerhet inför nyföddfotograferingar. Det var riktigt roligt och intressant plus att prata med kollegor är alltid givande och man kan alltid få lite nya ideer till sin egen verksamhet. Så det kan komma att bli lite förändringar, både här på hemsidan och för själva företaget Eve Fotografi, eller man kanske hellre ska kalla det förfining och förbättring.

nyföddfotografering i Malmö, fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad

Detta är en av många bilder som togs under min vistelse i Malmö. Känner mig så oerhört peppad och vill verkligen fotografera nyfödda ännu mer än innan nu, det är så givande och se lyckan i var förälders ögon när de får se de bilder man fångat på deras lilla skatt är något helt fantastiskt. Något som jag känner att jag kan leva länge på. Jag har några nyfödd fotograferingar inbokade redan, som jag även kommer kunna visa bilderna ifrån.

Kommer troligtvis att söka fler små modeller för att utöka portfolion lite ytterligare här framöver, så håll ögonen öppna både här på hemsidan och på min facebooksida ( Eve Fotografi ). Det är där alla uppdateringar och erbjudanden för detta projekt kommer att läggas ut i första hand. Är ni själva eller någon ni känner redan intresserade eller sugna på en nyföddfotografering så går det givetvis bra att boka en tid redan nu. När det kommer till den här typen av fotografering är det alltid bra att vara ute i god tid. En nyföddfotografering äger rum då den lilla babyn är mellan 5-16 dagar gammal.
Eller varför inte boka in en tid för en graviditetsfotografering och föreviga dessa stora ögonblick i livet?

Kontakta mig för att boka HÄR.
Den sista tiden på graviditeten går oftast snabbare än man räknar med, så vänta inte för länge.

// Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *