Boudoir


Boudoir

Boudoir-fotografering är något väldigt vackert, sensuellt och lite intimt. Det är en typ av fotografering som är vanlig för brudar att vilja överraska sina blivande partners med på bröllopsmorgonen i form av en morgongåva, eller kanske på första dagen som gifta. Men även något som man kan ge till sig själv, om det så är att man vill få en egoboost eller bara unna sig själv lite vackra bilder. Dessa fotosessioner är väldigt viktiga för mig då jag vill att ALLA som kommer till mig ska känna sig vackra och inse hur fin man verkligen är så det är oerhört viktigt för mig att ni får se er genom mina ögon och se den skönhet jag ser.
Boudoir är något som kan fotograferas där man själv känner för det, men jag brukar rekommendera att vi hittar en fin naturlig plats eller på ett fint hotellrum som fotograferingen äger rum på. Studio fungerar självklart det med och kan verkligen bli jätte vackert det med såklart, men min personliga åsikt är att det blir lite mer levande och mer variation utanför studion. Man bör ha med sig åtminstone 1 ombyte som som inte är för lika varandra för att åter igen kunna ge lite extra variation.

Jag brukar ställa lite frågor om vad man vill ha bilderna till, kom ihåg att det finns inga svar som är fel eller dåliga utan detta är för att veta lite mer om dig och för att kunna anpassa din boudoir-fotografering utefter dig och dina önskemål. Självklart besvarar jag de frågor och funderingar man kan tänkas ha inför denna eller andra fotograferingar.