Fotografering Gravid i Gränna

Att fotografera en vacker gravid kvinna är otroligt roligt, men kan oxå vara känslofyllt då jag upplever många gånger att flertalet inte inser hur otroligt fina dom verkligen är. Men det är en av anledningarna till att jag älskar det här jobbet så mycket och det är att få visa vilken skönhet man faktiskt är. Ty alla är vackra, det är något jag tror stenhårt på och verkligen jobbar för att så många som möjligt ska ta det till sig.
Detta är oerhört viktigt oavsett vilket skede i livet man är i.

Therese var så himla duktig vid denna fotograferingen, för det var kallt kan jag lova. Men hon ser ändå så lugn och avslappnad ut på bilderna. Så imponerad över detta, jag hade nog inte klarat av det själv.

porträtt av gravid, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad porträtt av gravid, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad porträtt av gravid, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad porträtt av gravid, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad porträtt av gravid, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad porträtt av gravid, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad
porträtt av gravid, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad porträtt av gravid, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad porträtt av gravid, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad porträtt av gravid, Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad

Röttle by intill Gränna, där dessa är fotograferade, är nog numera en av mina favoritplatser att fotografera vid då det finns sån varierande natur och vatten. Ett av brudparen jag fotograferade tidigare i år är även de fotograferade vid detta stället, de var dock vid vattenfallet som finns där. Tanken var att även dessa skulle fotograferas där men isen hade börjat ge med sig så det vore allt för riskabelt. Men det är en sån sak som hör lite till jobbet, att kunna hitta lösningar snabbt och vara förberedd.

// Fotograf Evelina Eklund Hassel i Jönköping och Karlstad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *