Elementor #4987

Välkomna på en sagolik fotoweekend i Smålands vackra och förtrollande natur med hela 3 st stylade fototillfällen, gott sällskap och förhoppningsvis fint väder.

Här får ni träffa på sjöjungfrur, kärlekspar, brudpar och en glad och lite sprallig fotograf.

Datum: Lördag 23 – Söndag 24 Maj 2020
Tid: Vi börjar kl.11:00
Plats: Sund och Jönköping, Småland

Jag har länge tyckt det är roligt med stylade fotograferingar, att arrangera dem själv och att gå på andras workshops, och har märkt av att det verkar finnas en önskan hos fler än bara mig om att ha workshops som kanske är lite mer inriktade på att få fotografera stylade fotograferingar och inte nödvändigtvis lära sig en annan fotografs stil eller knep och knåp i samband med detta. Så iom det så bestämde jag mig för att dra igång denna fotoweekend där man får möjlighet till just detta. Samt att det även öppnar upp för att lära känna lite nya människor.

Resultatet för denna tanke blev en fotoweekend med sagoinspirerade fotograferingar. Småland är ju känt för bland annat John Bauer och hans otroligt vackra målningar och som även skapat prinsessan Tuvstarr. Då mycket av mitt fotograferande inspireras av just detta och jag älskar sagofoto så kändes det ganska självklart att den här weekenden får sig en touch av fantasi och sagokänsla.

Planerar även att arrangera lite treats som inte är medräknat i priset utan endast är lite extra.
På söndagsmorgonen innan frukost så kan det eventuellt bli en extra fotografering med en vacker prinsessa i närområdet vid Sunds Herrgård ( där jag har min studio ), men beror lite på vädret och om jag hittar en morgonpigg modell. Denna fotograferingen, om den blir av, är självklart för den som vill och det är givetvis helt okej om man vill sova ut lite längre istället.
Vill man ta lite vackra naturbilder så finns även den möjligheten när tillfälle ges.

I denna weekend så ingår:

  • 1st stylad Bröllopsfotografering med 2st vackra brudbuketter från otroligt duktiga Malin på BlommigaTider, en sagoinspirerad krona, en lång slöja, glittriga skor och lite olika ringar.
  • 2st stylade Mermaidfotograferingar med vackra och uppiffade sjöjungfruer vid härliga Vätterstranden.
  • 2st stylade Parfotograferingar i en magisk mossfylld sagoskog.
  • Mat för hela weekenden ( Lördag- Lunch, Middag och Kvällsmys bestående av snacks, lite gott att dricka och trevligt sällskap och en möjlighet att lära känna varandra bättre. Söndag- Frukost och Lunch ).
  • Boende natten mellan lördag och söndag i mysiga Brovillan.
  • Möjlighet med nya porträtt på sig själv om man så önskar.
  • Skjuts mellan de olika platserna.

Allt detta för 4500kr + moms ( 5625kr inklusive moms )

Det du behöver för att delta i denna fotoweekend är egen fotoutrustning och förståelse för hur den funderar. Självklart hjälper jag till om det skulle behövas, men vill inte behöva stå och förklara grunderna i kameran då det tar bort av upplevelsen samt det tar tid från alla andra.

Jag har även valt att begränsa antalet deltagare till 8 stycken. Blir vi fullt antal så kommer vi delas upp i 2 mindre grupper för att inte vara för många på ett ställe, sedan byts man av ( på så sätt får man dessutom extra mycket att fotografera och åker härifrån med ännu mer material till din marknadsföring och portfolio ).
Bröllopsfotograferingen kommer ha, utöver brudparet, en extra bröllopsbukett, fina skor, extra kronor och ringar för att kunna fotografera sådant på sidan av medan första gruppen fotograferar brudparet.
Sjöjungfrufotograferingen kommer ha minst 2 sjöjungfrur.
Det kommer vara 2 olika kärlekspar, varav ena kvinnan även eventuellt kommer vara gravid och då kommer få låna en av mina klänningar från Mii-Estilo.

Det är inget krav på att dela med sig av era bilder till de olika deltagande par, modeller och leverantörer. Utan det får ni själva avgöra, men de flesta skulle nog bli väldigt glada och tacksamma.

Anmälan till Fotoweekenden är bindande.
Betalningen går att dela upp på 2 betalningar, anmäler man sig senare än 25 April 2020 så betalas hela beloppet på en faktura.
Vill du delbetala beloppet skriv det i adressfältet på kontaktformuläret nedan så löser vi det.
Återbetalas ej om du avbokar.
Skulle jag bli tvungen att avboka så återbetalas givetvis det belopp man betalat in.

Har ni några frågor eller funderingar så kontakta mig på evelina@evefotografi.se

För att se vart alla deltagare kommer ifrån och för att kunna skicka fakturan. Glöm inte att skriva till om ni vill delbetala.